6 травня у принца Гаррі і Меган Маркл народився син, якого вони назвали Арчі. Вперше світ побачив немовля через два дні після народження. Наступна поява Арчі ймовірно відбудеться під час хрещення. Про це пише Ехргеѕѕ.

Поки що Кенсінгтонський палац не повідомляв про дату хрещення Арчі, але можна зробити припущення на підставі дат хрещення дітей Кейт Міддлтон і принца Вільяма.

Так, принц Джордж народився 22 липня 2013 року і був хрещений майже через три місяці, 23 жовтня 2013 року. Його молодша сестра принцеса Шарлотта народилася 2 травня 2015 року і була хрещена через два місяці 5 липня 2015 року.

Третя дитина герцогів Кембриджських принц Луї народився 23 квітня 2018 року і був хрещений через два з половиною місяці, 9 липня 2018 року.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Найвірогідніше, дата хрещення дитини Меган Маркл і принца Гаррі буде призначена на період 6 липня – 6 серпня.

Нагадаємо, що принц Гаррі після того, як в його житті з'явилася Меган Маркл, раптово скоротив кількість своїх знайомих.

Як повідомляв портал Знай.uа, принц Гаррі і Меган Маркл готуються до великої подорожі з маленьким сином.

Також портал Знай.uа писав, що Дональд Трамп разом з дружиною Меланією збирається в червні відвідати британську королівську родину.