У Будапешті туристичний човен зіткнувся з іншим та затонув. Відомо, що 7 людей загинули, ще 19 зникли безвісти.

Інцидент стався в ніч з 29 на 30 травня, повідомляють місцеві ЗМІ.

На човні загалом перебували 33 туристи з Південної Кореї та два члени екіпажу з Угорщини. Зіткнення сталося близько 21:00 за місцевим часом. Екскурсійний човен під назвою "Hableany" ("Русалка") затонув в трьох метрах від мосту Маргарет посеред Дунаю майже навпроти будівлі парламенту.

Аварію спричинила погана погода. Йшов сильний дощ, на річці були високі хвилі та погана видимість. Судно з туристами не розминулося великим кораблем довжиною близько 130 метрів. Після зіткнення човен швидко пішов під воду.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Екскурсійний човен під назвою "Hableany" мав дві палуби та міг вмістити до 45 осіб для екскурсій. Відомо, що 7 людей вдалося врятувати. Зараз триває пошук ще 19 зниклих пасажирів судна.

Міністерство закордонних справ Південної Кореї підтвердило відсутність 19 корейців і заявило, що уряд планує направити команду чиновників до Угорщини.

Нагадаємо, в порту міста Сєвєроморськ (Росія) спалахнула пожежа на десантному кораблі Північного флоту "Митрофан Москаленко".

Як раніше повідомляв "Знай.ua", палаючий Boeing падав прямо на голови місцевим жителям.

Також "Знай.ua" писав про те, що в Україну з Єгипту вилетіли ще дев'ять українських моряків з судна Sea Shark, яких раніше утримували єгипетські військові.