Внучка легендарної акторки Грейс Келлі і князя Монако Реньє III офіційно виходить заміж. 32-річна принцеса Шарлотта Казірагі піде під вінець з Дмитром Рассамом вже через кілька днів.

Незважаючи на скандали і непорозуміння, які Шарлотті Казірагі довелося пережити, вона все-таки стала на стежку, що приведе її до щасливого подружнього життя. Принцеса Монако піде під вінець у суботу, 1 червня, повідомляє The Daily Mail.

Церемонія одруження відбудеться в княжому палаці Грімальді, де колись зареєстрували шлюб її легендарні бабуся і дідусь, Грейс Келлі і Реньє III.


Шанувальники дуже зраділи новині про королівське весілля, адже кілька місяців тому принцеса повідомила про скасування заручин, не назвавши причин.

Про роман Шарлотти Казірагі і Дмитра Рассама заговорили ще 2 роки тому. Навесні 2017-го вони разом засвітилися в Парижі, де провели спільний вікенд. Очікувати на зізнання в коханні не довелося – менше, ніж за рік Димитро зробив Шарлотті пропозицію руки і серця.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Але весілля перенесли через її вагітність - у жовтні 2018 року в них народився перший спільний син Бальтазар Рассам.

Варто зазначити, що Шарлотта Казірагі також виховує 5-річного сина від попередніх стосунків.

Однак шлюб з Димитрієм Рассамом для принцеси Монако буде першим, тоді як він одружиться вдруге. З 2010 до 2016 він перебував в офіційних стосунках з російською моделлю Машею Новосьоловою.

Нагадаємо, принцесу Монако 33-річну Беатріс Борромео називають найстильнішою жінкою блакитної крові.

Як повідомляв портал Знай.ua, Меган Маркл і принц Гаррі хочуть терміново охрестити сина

Також Знай.ua писав, принцеса Шарлотта показала, хто в королівстві господар