Всім, кого цікавить життя герцога і герцогині Сассекских, які виїхали з Кенсінгтонського палацу і відокремили свій офіс від офісу герцога і герцогині Кембриджських, повідомили унікальну інформацію. Виявляється, герцоги також мають намір відокремитися і від фонду, який вони очолювали разом із Кейт Міддлтон і принцом Вільямом.

На форумі благодійного фонду Royal Foundation 15 місяців тому принц Гаррі з своєю нареченою тоді ще Меган Маркл вперше з'явилися на публіці вчотирьох разом з Вільямом і Кейт. Після цього британські ЗМІ охрестили їх "прекрасною четвіркою". Але не все так гарно, як здається на перший погляд.

Невдовзі почали шитирись чутки про те, що відносини двох пар на насправді дуже напружені: Кейт і Меган не ладнають між собою, а брати-принци, які завжди були дуже близькі, серйозно посварилися.

Видання Express зазначає, що ворожнеча розгорілася через Меган давно. Гаррі і Меган бажають бути зірками самі по собі і хочуть іти власним шляхом, а не бути додатком до майбутнього короля Великобританії і його дружини. Герцог Сассекский також звинувачував старшого брата те, що той "намагався зруйнувати" його стосунки з Маркл, висловлюючи сумніви у щодо поспішності їх рішення одружитися.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Меган Маркл
Меган Маркл

Видання The Sun стверджує, що після весілля Меган і Гаррі, що відбулася в травні минулого року, Вільям і Гаррі в протягом шести місяців разу не спілкувалися один з в іншому приватному порядку. Вони зустрічалися лише на офіційних і сімейних заходах тому числі на параді Trooping of the Colour і на весіллі своєї кузини принцеси Євгенії. Хоча час принци ще жили в двох кроках один від друга Кенсингтонському палаці.

Нагадаємо, принца Гаррі помітили в жахливому стані

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Меган Маркл і принц Гаррі терміново ведуть сина до церкви

Також "Знай.ua" писав про те, що Принц Вільям небезпечний для чоловіків всього світу.