Кейт Міддлтон прагнула забезпечити собі місце в королівській родині. Аби заслужити прихильність, королівська персона навіть поїхала на полювання на оленів з принцом Чарльзом у Шотландії.

У повідомленні йдеться, що після повернення додому у пресі з'явились фотографії Кейт, що позує поруч з убитим нею оленем. Це викликало неабиякий ажіотаж серед захисників прав тварин. А ще вразило, що це зробила тендітна жінка.

герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон

Члени монаршої сім'ї люблять полювати на диких тварин. Не секрет, що вони вважають цю "розвагу" спортивним заняттям. Вони навіть мають щорічну традицію - зустрічатися на полюваннях на оленів.

Однак участь ніжної Кейт Міддлтон у захопленні такого роду викликало різку критику громадськості. Особливо після того, як її звинуватили в підлабузництві перед майбутніми родичами.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Кейт Міддлтон і принц Уїльям

Що ще найбільше стривожило громадськість, інсайдери стверджують, що Кейт, схоже, насолоджувалася процесом і не вагаючись вистрілила в нещасну тварину.

"Це огидно, що вона займається кривавими видами спорту. Кейт, очевидно, намагається порадувати своєю поведінкою королівську сім'ю, проте її вчинок не принесе особисто їй ніякої користі", - зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, Меган Маркл вперше познайомила Кейт Міддлтон і принца Вільяма з племінником.

Як повідомляв Знай.ua, Кейт Міддлтон раптово впала в дитинство.

Також портал Знай.ua писав, що підступний порив вітру оголив гарячі форми Кейт Міддлтон.