Компанія Boeing в комісії з Федеральним авіаційним управлінням США виявили дефекти деталей на літаках 737 NG і 737 MAX. Вся справа в дефектах деталей, передає Politeka.

Компанія Boeing виявила, що 148 неякісних деталей можуть бути встановлені на більш, ніж 300 літаках по всьому світу. Ці деталі можуть бути виготовлені неналежним чином.

Дефектні деталі можуть не відповідати всім нормативним вимогам міцності і довговічності. Це означає, що вони можуть піддаватися передчасного виходу і ладу або появи тріщин. Це може призвести до пошкодження літака прямо під час польоту.

"Boeing повідомив FAA, що передкрилки деяких 737NG і 737MAX могли бути виготовлені неправильно і не відповідати всім діючим стандартам міцності і надійності", - сказано в повідомленні Федерального авіаційного управління США.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як уточнив регулятор, в США мова йде про 32 літаках моделі NG і 33 моделі MAX. У всьому світі — 133 NG і 179 MAX.

FAA попередило міжнародні органи цивільної авіації про проблеми з деталями, вони повинні бути замінені в найкоротші терміни.

Нагадаємо, мережі показали страшні фото з місця катастрофи на Рівненщині.

Як повідомляв Знай. ua, очевидці розкрили зловісні деталі аварії вертольота українських військових.

Також Знай. ua писав, що слідство оприлюднило перші версії катастрофи Мі-8 на Рівненщині.