У принцеси Діани була особлива любов до маленьких сумочок. І зовсім не тому, що клатчі вдало доповнювали її вечірнє вбрання. Проте сьогодны мало говорять про стиль вбрання друдини принца Чарльза, багатьох якраз хвилює, як бідна дівчинка стала найбільш впізнаваною та шанованою особою у світі. Знавці життя королівських осіб розкривають секрети життя жінки, якою захоплювалися усі.

Про це пише "Діалог.ua".

Зараз це здається неймовірним: якби Діана в 1981 році не вийшла заміж за принца Чарльза, світ ніколи б не дізнався про її існування. Навряд чи сором'язлива дівчина, яка двічі провалила випускні іспити в школі і ледве витримала один семестр в коледжі, змогла б досягти тієї захмарною популярності і обожнювання, яке вона мала в статусі дружини престолоспадкоємця..

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Хоча всі вважають, що Діана до весілля мала багате придане та походила з заможної родини, то це далеко не так. За британськими законами, перські титули (включаючи титул графа Спенсера) разом зі всім рухомим і нерухомим майном передаються виключно по чоловічій лінії. У Діани був молодший брат Чарльз і дві старші сестри.

Брат успадкував все, сестрам у той час доводилося лише сподіватися на вдале заміжжі. Що власне і сталося з усім трьома дівчата. Але Діана потрапила до королівської родини.

Нагадаємо, Меган Маркл і принц Гаррі публічно підтримали ЛГБТ-спільноту.

Як повідомляв портал Знай.ua, екперти порівняли почерки Меган Маркл, Кейт Міддлтон та принцеси Діани та побачили в них багато цікавого.

Також Знай.ua писав про те, що 40-річна жінка-політик з Іспанії Бегона Віллачіс як дві краплі води схожа на Меган Маркл.