Голова окупованого Криму Сергій Аксьонов повідомив, що великі російські торгові мережі не їдуть на півостров таким чином не створюють можливостей для зниження цін.

Аксьонов зазначив і висловив надію на те, що повноцінний рух по Керченського мосту створить привід для того, щоб ціни в магазинах знизилися хоча б на частину товарів. Про це повідомляє блогер Кримський бандерівець в Twitter.

"Аксьонов зізнався, що великий російський бізнес Кримом не цікавиться, а також заявив, що ціни не тільки не падають, як він обіцяв багато разів, але навіть підвищуються", – пише він.

"Гоблін висловив боязку надію на те, що ціни знизяться ХОЧА Б НА ЧАСТИНУ ТОВАРІВ після запуску ЗАЛІЗНИЧНОГО руху по мосту", – резюмував блогер.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що немає ніякого сенсу жити і відпочивати в окупованому Росією Крbму - неймовірно високі ціни і недостатньо розвинена інфраструктура відбивають будь-яке бажання геть.

Про це заявив російський блогер Сергій Куликов, який переїхав з Санкт-Петербурга до Криму 2,5 роки тому, передає ICTV.

"За 2,5 роки я так і не зрозумів, як тут жити без додаткового джерела доходу. Співвідношення цін і рівня доходу місцевого населення ніяк не сходиться… Крім як шикарною природи, тут немає більше нічого".

За підрахунками блогера, для сім'ї з двох осіб в одному з непопулярних міст Криму потрібно близько 70 тисяч рублів (29 тис. грн).

Нагадаємо, окупанти перетворили Кримський міст в секретну базу.

Як повідомляв Знай. ua, переїхав до Криму росіянин розповів про безпробудної злиднях і втечу.

Також Знай. ua писав, що зубожілі росіяни розпиляли міст на металобрухт, більше за нього ніхто не проїде.