На бенкеті у Букінгемському палаці на честь американського президента Дональда Трампа і його дружини в числі 170 гостей була присутня і ймовірна "коханка" принца Вільяма - Роуз Ханбері, маркіза Чамлі.

У британській пресі з'явилися чутки про те, що Кейт Міддлтон посварилася зі своєю подругою і сусідкою Роуз, яка проживає разом з чоловіком і дітьми поблизу маєтку Кембриджів Анмер-Хол в Норфолку.

Роуз Ханбері

Спочатку з'явилися повідомлення про те, що пані змагаються за першість в окрузі. Однак потім у ряді ЗМІ пройшла інформація, що причиною розбрату нібито стало те, що Ханбері захопився Вільям.

Стверджувалося, що принц недозволено близько здружився з нею, коли Кейт була вагітна третьою дитиною. Вільяму вдалося відбитися від звинувачень дружини у зраді і приспати її підозри, але Міддлтон наполягла на тому, щоб приятельські стосунки між двома подружніми парами було припинено.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, близька подруга Меган Маркл розповіла про жахи життя в королівській сім'ї.

Як повідомляв Знай.uа спливла сенсаційна правда про Леді Ді: світ ніколи б не дізнався.

Знай.uа писав, Меган Маркл і принц Гаррі збільшать свою квітучу сім'ю.