У Мережі показали відео, на якому 100-річний ветеран Другої світової війни стрибнув з парашутом з висоти чотирьох кілометрів.

Рональд Мейсон, який нещодавно відсвяткував свій сотий ювілей, був пілотом у флоті США у Другій світовій війні. Правда, з часів служби він так жодного разу і не стрибав з літака.

"У мене завжди було бажання зробити стрибок. На щастя, я зміг зробити це зараз", - заявив чоловік.

Рональд, який доживає віку в будинку престарілих, відправився до аеропорту Вінстер, щоб зробити довгоочікуваний стрибок. Ніхто з членів сім'ї не знав про плани чоловіка, тому що він не хотів змушувати їх турбуватися за його життя. Мейсона підтримав його близький друг.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще

Разом з ще 20 людьми ветеран піднявся на висоту близько 4 кілометрів і зробив стрибок. Він провів у вільному польоті хвилину і успішно приземлився.

Нагадаємо, в Одесі художниця створює приголомшливі картини на сумках.

Раніше Знай.uа повідомляв, де і як знімали гучний серіал "Чорнобиль".

Також Знай.uа писав, популярный мем виявився старішим, ніж ви думали.