Пішов з життя легендарний американський музикант Доктор Джон. Інформацію про його смерть вже підтвердили офіційні представники музиканта, передає Politeka.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У віці 77 років у Малколма Джона Ребеннека-молодшого, володаря премії Grammy, який більше відомий під псевдонімом Доктор Джон, раптово зупинилося серце. Відповідне повідомлення опублікували представники музиканта на його сторінці в соціальній мережі Facebook.

"6 червня 2019 року легендарний музикант Малколм Джон Ребеннек-молодший, відомий під професійним псевдонімом Доктор Джон, помер від серцевого нападу. Член Залу слави рок-н-ролу, шестиразовий володар музичної премії Grammy, автор пісень, композитор, продюсер і виконавець створив унікальний музичний стиль, пройнятий духом його рідного міста Новий Орлеан", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

найближчим часом родичі Доктора Джона пообіцяли оголосити місце і дату похорону.

Доктор Джон був яскравим представником блюзу і джазу. За своє життя він написав понад 20 альбомів, крім того, йому вдалося завоювати 6 престижних музичних премій Grammy. У березні 2011 року ім'я Доктора Джона було внесено в Зал слави рок-н-ролу.

Нагадаємо, популярний курорт не може прийти в себе після кривавої трагедії.

Як повідомляв Знай. ua, у Києві жінка покінчила з собою страшним чином.

Також Знай. ua писав, що під Харковом трагічно загинув молодий боєць ВСУ.