У Великобританії на честь дня народження королеви Єлизавети II відбувся парад. Члени її сім'ї за традицією вийшли на балкон Букінгемського палацу, щоб вітати підданих і подивитися продовження військового параду — польоти авіації.

Зіркою цього виходу став представник наймолодшого покоління королівського сімейства однорічний принц Луї - син Кейт Міддлтон та принца Вільяма.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Малюк радісно реагував на подання в повітрі, махаючи ручкою і плескаючи в долоні. Хлопчик попросився з рук матері до батька, який щось захоплено пояснював синові.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Передбачалося, що старші діти Кейт Міддлтон і принца Вільяма в цьому році вже проїдуться в кареті разом з дорослими, однак батьки вважають, що п'ятирічному принцу Джорджу і чотирирічній принцесі Шарлотті ще рано в цьому брати участь.

Компанію Джорджу і Шарлотті склали діти кузена їх батька Пітера Філліпса - восьмирічна Савана і семирічна Айла, а також п'ятирічна Міа - дочка кузини Вільяма Зари Тиндолл. Пітер і Зара - діти єдиної дочки королеви, принцеси Анни.

Первістка Меган Маркл і принца Гаррі Арчі, якому 6 червня виповнився місяць, залишили вдома.

Нагадаємо, близька подруга Меган Маркл розповіла про жахи життя в королівській сім'ї.

Як повідомляв Знай.uа, спливла сенсаційна правда про Леді Ді: світ ніколи б не дізнався.

Також Знай.uа писав, Меган Маркл і принц Гаррі збільшать свою квітучу сім'ю.