Глава Північної Кореї Кім Чен Ин жорстоко стратив одного їх своїх генералів. Військового запідозрили у зраді, а потім кинули в акваріум, заселений хижими піраньями, кілька сотень яких спеціально привезли з Бразилії. Акваріум встановлено в головній резиденції північнокорейського лідера - після того, як він наказав своїм помічникам розробити нові методи страт. Про це пише Daily Star.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Спочатку генералу розрізали руки і торс, щоб привабити риб запахом крові. Таким способом Кім Чен Ин хоче залякати потенційних змовників.

"Кім управляє з допомогою страху. Багато ворогів держави були публічно страчені. Він хоче, щоб усі, в тому числі і його довірені особи, знали, що вони ризикують померти дуже неприємною смертю, якщо він запідозрить їх в зраді", - розповіло джерело в британській розвідці.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що у мережі з'явився мем після того, як лідера КНДР папараці "застукали" у взуттєвому магазині.

Як повідомляв портал Знай.uа, спецпредставника КНДР, який відповідав за переговори США та Північної Кореї Кім Хек Чхоля і ще чотирьох чиновників стратили за провал американо-північнокорейського саміту.

Також портал Знай.uа писав, що Кім Чен Ина знаходиться під впливом трьох жінок – сестри, дружини та популярної співачки.