Принц Гаррі зробив зауваження і спинив свою дружину Меган Маркл під час знаменитого маршу, коли вони перебували на балконі Букінгемського палацу.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Неприємний інцидент стався 8 червня під час урочистого відзначення дня народження Єлизавети II. Саме в цей день Меган Маркл вперше після пологів вийшла в світ. Герцогиня приїхала в Букінгемський палац в кареті з принцом Гаррі, Кейт Міддлтон і Каміллою Паркер-Боулз.

Всі члени королівської родини вийшли на балкон палацу для того, щоб спостерігати за парадом. Принц Гаррі і Меган Маркл стояли в лівому дальньому кутку. Проте публіка помітила неприємний інцидент.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Меган вирішила повернутися до чоловіка, який в той момент з кимось розмовляв, однак вона лише отримала різке зауваження. З розгубленою усмішкою вона тут же повернулася до людей, проте потім змінила позицію і стала боком, щоб взяти участь у розмові зі своїм чоловіком.

Проте принц знову зробив їй зауваження. Він невдоволено і роздратовано стиснув губи від надлишку емоцій.

При цьому для свого дебютного виходу після пологів (незважаючи на офіційне представлення королівського первістка 8 травня) Меган Маркл наділу синє плаття, кардиган в тон від Givenchy, прикривши голову стильною капелюшком. В руках жінка тримала маленький клатч, а її вуха прикрашали ніжні діамантові сережки.

Меган Маркл виглядала щасливою і привітно посміхалася всім присутнім на королівському параді. Принц Гаррі супроводжував свою дружину на параді і для важливого сімейного події надів королівську форму.

Нагадаємо, Меган Маркл заткнула Кейт Міддлтон за пояс і підкорила мільйони людей.

Як повідомляв Знай. ua, принц Гаррі віддячив Макл за сина.

Також Знай. ua писав, що Меган Маркл вперше після пологів вийшла в світ.