У Ватикані відмовилися визнавати права трансгендерів і заявили, що люди не мають права обирати або змінювати свою стать. Відповідну доповідь під назвою "Він створив їх чоловіком на жінкою" оприлюднила Конгрегація католицької освіти у місяць ЛГБТ-прайду як навчальний посібник для тих, хто працює з дітьми.

У даному документі критикується сучасне уявлення про гендер як про щось більше, ніж стать. У Ватикані відзначають, що вони хочуть вирішити "освітню кризу" в сфері викладання сексуальності і закликають шукати шляхи діалогу в обговоренні гендерного питання.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В західних ЗМІ відзначають, що у Ватикані вперше заговорили про гендерну теорію. Документ складається з цитат Папи Франциска, хоча підписи самого понтифіка під доповіддю немає.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Доповідь розкритикували католицькі священики, які виступають за права ЛГБТ.

Нагадаємо, Папа Римський прийме Путіна у Ватикані.

Раніше Знай.uа повідомляв, що потрібно знати про 7 головних християнських реліквій, пов'язаних із життям Ісуса Христа.

Також Знай.ua писав, Папа Римський шокував всіх віруючих кричущою поведінкою.