Дружина принца Гаррі Меган Маркл запропонували попрацювати. Герцогині запропонували цікаву посаду в модному глянці.

Про це повідомляють західні ЗМІ.

Як стало відомо, Маркл, яка місяць тому народила первістка, незабаром вийде з декретної відпустки. Одразу після пологів герйогиня запевняла, що в декреті не засидиться та скоро почне працювати. І тут одразу знайшлась для неї цікава робота.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

До такого висновку прийшли журналісти, коли дізналися, що Маркл займеться підготовкою номера британського Vogue разом з головним редактором, 47-річним Едвардом Эннинфулом.

Дружина принца Гаррі погодилася стати запрошеним редактором вересневого номера модного глянцю. Подейкують, що Меган не обмежиться номінальної роллю запрошеної зірки.

"Меган висловить на сторінках журналу власну думку і приверне впливових жінок, які напишуть есе",- повідомило джерело.

У цьому спеціальному номері Vogue також з'являться нові знімки герцогині з Фрогмор-котеджу, куди вона переїхала з чоловіком незадовго до народження первістка Арчі.

До слова, ще до знайомства з британським принцем, колишня американська акторка вела блог, де багато писала про себе, пропагувала спосіб життя та ділилась можними новинкаи з шанувальницями. А тому є припущення, що герцогиня зможе привнести у видання щось цікаве. А, оскільки, Меган після одруження стала мегапопулярна, то й видання зацікавить ще більше читачів.

Нагадаємо, Меган Маркл заткнула Кейт Міддлтон за пояс і підкорила мільйони людей.

Як повідомляв Знай.ua, принц Гаррі віддячив Макл за сина.

Також Знай.ua писав, що Меган Маркл вперше після пологів вийшла в світ.