Дружина екс-воротаря збірної Росії з хокею, а нині тренера пітерського СКА Максима Соколова була знайдена мертвою під Петербургом.

Передають російські ЗМІ.

Наголошується, що її вбив старший син Соколова – 18-річний воротар СКА-1946, якого також звуть Максим.

Максим кинувся на матір, вбив її, а потім намагався скоїти суїцид. Молодшому синові вдалося вчасно покинути будинок. В даний момент його спостерігають лікарі.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Судячи за даними ЗМІ, вдень з котеджу в селищі Нова Романівка під Петербургом вибіг 15-річний Арсеній Соколов і відразу кинувся до сусідів з криком про те, що його старший брат вбиває власну матір.

Сусіди кинулися назад і знайшли тіло жінки. Біля неї лежав Соколов-старший і стікав кров'ю через порізи на шиї. Соколов-молодший, побачивши матір і старшого брата, намагався добити його ножем у груди. В даний момент воротар знаходиться в реанімації.

Арсеній Соколов розповів, що він слухав музику, коли в кімнату несподівано увійшов брат. У нього в руках був ніж, і він буденно сказав: "Зараз я тебе вб'ю". Арсеній встиг втекти до сусідів.

Максиму Соколову-старшому-47 років. Він є чемпіоном Росії 2004 року і завоював кубок Європейських чемпіонів у складі омського "Авангарду", віце-чемпіон світу 2002 року. Три роки тому був введений в Галерею Слави хокейного клубу СКА.

Нагадаємо, Вся Польща оплакує українських заробітчан, що розбилися в пекельній ДТП

Як раніше повідомляв "Знай.ua", У Києві чоловік помер посеред вулиці

Також "Знай.ua" писав про те, що В Сумах школяр побачив результати ЗНО і вийшов у вікно