Дружина принца Гаррі Меган Маркл, яка після народження первістка Арчі повинна була стати більш поступливою, олнак надії королеви Єлизавети не виправдались і герцогиня Сассекська знову здивувала всіх своєю поведінкою.

Про це інформує Radar Online.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Оточення Меган стверджує, що герцогиня дуже багато витрачає коштів: то на ремонт маєтку, то на непотрібні речі, щоб потішити себе кохану. А принц Гаррі намагається догоджати дружині у всьому та наврядчи щось їй забороняє.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

А тепер вона не економить не тільки на собі, але і скуповує найдорожчі речі для свого сина.

Однак це не є настільки великою проблемою, основною причиною обурення британців є те, що дружина принца Гаррі має намір в черговий раз порушити королівські традиції.

Так, герцогиня хоче влаштувати вечірку для друзів у своєму відремонтованому розкішному палаці на честь народження довгоочікуваного малюка. Вона планує влаштувати розкішний свято і запросити всіх своїх друзів. Природно, такі плани не особливо сподобаються Єлизаветі II, однак сама королева ситуацію ще не коментувала.

Нагажаємо, принц Чарльз з Каміллою влаштували бал-маскарад, куди прийшли у масках пантер.

Як повідомляв Знай.ua, Меган Маркл тікає з Британії разом з принцом Гаррі.

Також Знай.ua писав, що Меган Маркл і принц Гаррі готуються до переїзду.