В Індії зафіксували саму тривалу спеку за всю історію. Про це повідомляє прес-секретар Національного управління по боротьбі зі стихійними лихами в Індії Аншу Прійю.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

З початку літа в країні тримається аномально спекотна погода. Близько місяця в Індії тримається 40-градусна температура повітря. В результаті такої аномалії загинуло щонайменше 36 осіб.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

10 червня в Нью-делі зафіксували рекордну температуру в 48 градусів. У західній частині північного штату Раджастан 1 червня температура перевищила 50 градусів.

Раніше повідомлялося, що в Киеве зафіксували дуже високий рівень забруднення в приземному шарі повітря, в деяких районах рівень забруднення досяг 5-6 середньодобових гранично допустимих концентрацій.

Гідрометцентр прогнозує, що спекотна погода, підвищений тиск, сильний вітер у приземному шарі, нічні приземні інверсії і рівень забруднення з тенденцією до подальшого зростання не закінчаться в столиці до 18 червня.

Нагадаємо, корисні поради фахівців як пережити спеку.

Як повідомляв Знай. ua, аномальна спека принесла в Київ екологічну катастрофу, люди безсилі.

Також Знай. ua писав, що в Україні "скоротилася" літо, більше не три місяці.