Всесвітньо відома акторка Дженніфер Еністон свого часу насолила Меган Маркл - дружині принца Гаррі. Як виявилося, голлівудська красуня могла відбити британського принца у герцогині Сассекської.

У ЗМІ активно пишуть, що Еністон могла б зустрічатися з Принцом Гарі, проте у них не склалося і, нібито, все через вік, - пише Politeka.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як виявилося, принц Гаррі активно залицявся до Еністон, однак акторка проігнорувала його. А сам принц був дуже зачарований голлівудською красунею.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Також наголошується, що принц покликав Еністон на побачення, але у відповідь отримав відмову. Також вказується, що Гаррі був закоханий в зірку протягом декількох років і навіть називав її "справжньою принцесою".

До слова, дружина принца Гаррі Меган Маркл також у минулому була акторкою. Схоже, у принца до жінок цієї професії особливе ставлення.

Нагадаємо, Бред Пітт натякнув на повернення стосунків з Еністон.

Як повідомляв портал Знай.ua, Меган Маркл не прийшла на найважливіше свято року. Невже королева Єлизавета II не запросила невістку?

Також Знай.ua писав про те, що Єлизавета II проігнорує найважливішу подію в житті Маркл і принца Гаррі.