Поліцейський кортеж, який супроводжував авто з членами королівської родини, що прямували в Віндзор на церемонію Ордена Підв'язки збив жінку.

Аварія сталась на одній із вулиць Лондона. Під колеса кортежу принца Вільяма та Кейт Міддлтон порапила літня британка, 83-річна Ірен Мейор. Її зачепив мотоцикл, що їхав попереду автомобілів.

Про це інформує Daily Mail, бабусю доставили в лікарню з множинними травмами.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Леді була на землі, навколо неї поралися медики, а поліцейський мотоцикл лежав на боці неподалік на дорозі", розповіли свідки. Ведеться розслідування інциденту.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Кейт Міддлтон

Герцог і герцогиня Кембриджські не зауважили, що сталося. Їм доповіли про те, що трапилося пізніше, коли вони вже були в Віндзорі. Подружжя висловили "глибоку печаль і стурбованість" станом здоров'я постраждалої і зв'язалися з її сім'єю. Ірен послали в лікарні квіти. Кейт і Вільям хочуть відвідати її, коли дозволять лікарі. Але поки стан літньої вдови залишається критичним.

З початку поточного року це не перша аварія, в яку потрапили королівські особи.Таких було щонайменше чотири. У січні чоловік королеви Єлизавети II принц Філіп потрапив у автомобільну аварію поблизу Сандрингема. Машина герцога Единбурзького, зіткнулася з іншим автомобілем. При цьому сам 97-річний принц був за кермом. Одразу ж після цього герцог добровільно здав водійське посвідчення та відмовився сідати за кермо.

А у березні мешканка Бірмінгема поскаржилася на шофера, який віз невістку Єлизавети дружину її молодшого сина Софі, графиню Уэссекскую. Королівський кортеж протараний авто британки.

А на минулого тижня кузен королеви, 83-річний герцог Кентський спровокував ДТП, підрізавши інше авто.

Нагадаємо, королева Єлизавета не прийде на хрестини онука Арчі.

Як повідомляв портал Знай.ua, Меган Маркл не прийшла на найважливіше свято року. Невже королева Єлизавета II не запросила невістку?

Також Знай.ua писав про те, що Єлизавета II проігнорує найважливішу подію в житті Маркл і принца Гаррі.