В окупованому Криму на молодіжному форумі «Таврида» показали провокаційну виставу з одностатевими поцілунками. Користувачі соцмереж злегка остовпіли від такого підриву сил, але є підозра, що все це неспроста.

Театральна зміна молодіжного форуму «Таврида», який в 2019 році проводився під Судаком в окупованому Криму, завершилася показом вистави від Gogol School, який виглядав швидше як протест. Фотографії та відео, зняті під час постановки, опублікував кримський блогер Олександр Кир'яков (він же Сандро Киріак).

Автор постановки Ілля Ромашко - випускник майстерні Кирила Серебренникова, режисера, яккий змінив підхід до сучасного театру в Москві, і актор «Гоголь-Центру». Gogol School – творча лабораторія, створена акторами і режисерами «Гоголь-Центру» у 2015 році.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

А театральну зміну «Тавриди» ось вже кілька років організовує Федеральне агентство у справах молоді (Росмолодь). Метою своєї роботи агентство вважає «забезпечення здорового способу життя молоді, моральне та патріотичне виховання».

Певно, саме тому люди особливо здивувалися, побачивши постановку Gogol School. В одному з епізодів під пісню ВІА «Земляни» дуже пристрасно цілувалися дівчата.

Нагадаємо, раніше травесті-діва поділилася своєю думкою про Зеленського і важливість майбутнього КиївПрайду.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Ігор Мосійчук виступив проти проведення КиївПрайду.

Також "Знай.uа" писав, що у Радикальній партії розповіли деталі конфлікту між Мосійчуком і Ляшком.