Напередодні невідомі терористи смертельно поранили в Мексиці ді-джея Ронена Дахана, відомого під псевдонімом Perplex. Про це пише міжнародне агенство Reuters з посиланням на місцевих правоохоронців.

За даними генерального прокурора, група бойовиків напала на розважальний клуб у місті Сан-Луїс-Потосі, який розташований в центрі країни. Озброєні зловмисники проникли в заклад в одному з південних районів і почали стріляти по відпочиваючим. Він потрапили у 45-річного музиканта, а також ще трьох відвідувачів клубу. Ронен Дахау і ще один чоловік померли від отриманих травм.

“Група озброєних людей увійшла в клуб на півдні міста рано вранці в суботу і відкрила вогонь, убивши 45-річного Дахана і поранивши ще трьох осіб", — мовиться в заяві генерального прокурора штату Сан-Луїс-Потосі.

Правооханители зазначають, що злочинці відразу ж покинули будівлю. Їх особи і місце розташування поки встановити не вдається. Як і мотив жорстокої розправи. Ді-джея Perplex представники влади впізнали за документами, які виявилися при ньому.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Відомо, що Роонен Дахау був громадянином Ізраїлю, хоча проживав у Європі. Чоловік часто змінював місце проживання. Він з'явився на світ у Франції, виріс в Ізраїлі і до останнього часу жив у Стокгольмі. За свою кар'єру Роннен Дахау випустив не менше 10 альбомів і навіть влаштовував світові гастролі.

Нагадаємо, у загибелі Кобзона виявили містичний слід циганки.

Як повідомляв Знай.uа, вдова Децла загриміла в секту або зійшла з розуму.

Знай.uа писав, блогер назвав "стрілка", який знищує міст Кличко.