З'явилася нова версія трагічних подій на російському носії атомної глибоководної станції проекту 10831, яка називається "Лошарік". Передбачається, що можливо, носій спалахнув через коротке замикання в одному з розподільчих щитів.

Лошарік

За інформацією джерел російських журналістів, це могло викликати загоряння обплетення кабелів або трансформаторного масла, а вентиляція рознесла дим по відсіках. Моряки у цей час відпочивали і не встигли скористатися індивідуальними засобами захисту. Про це пише "Обозреватель".

Лошарік

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Зазначено, що на човні використовується стандартна напруга 380 вольт, але в деяких пристроях при цьому використовуються струми силою до 1000 ампер.

Нагадаємо, катастрофа на путінському підводному човні: у справі з'явилися сенсаційні подробиці, загинули не всі.

Як повідомляв Знай.uа спливла правда про НП на підводному човні Путіна: заживо згоріли 7 капітанів першого рангу.

Знай.uа писав, дослідники виявили легендарний авіаносець: шукали більше 70 років.