Часто ми чуємо фразу "У багатих свої примхи" і це правда. Іноді здається, що людям вже нікуди дівати гроші, і вони витрачають їх на все, що завгодно, лише б максимально підкреслити свій статус і кількість мільйонів на рахунку.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Тепер мільярдери дійшли до того, що на їх яхтах можна здійснювати морські бої. Недавні підрахунки встановили, що перші двадцять "машинок" російських мільярдерів перевершили за вартістю всі бойові кораблі, побудовані в поточному десятилітті для ВМФ Росії.

Електричні установки, які можна порівняти за потужністю з АЕС, локальне бронювання, радари військового діапазону, системи придушення і радіоелектронної боротьби, бортові авіаційні комплекси, міні-підводні човни і вертольоти. Можна тільки уявити собі кошти, які власники витрачають на їх експлуатацію.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Всі мільярдери світу заздрять росіянам, які можуть дозволити собі махини, за які позмагалися б провідні країни для своїх оборонних проектів.

20 вимпелів вищого рангу, зірки першої величини. Серед гордих назв: Dilbar, Eclipse, Luna, Madam Gu, Serene, Ocean Victory, Sailing Yaght “A”, Palladium, Here Comes The Sun, Motor Yacht “A”, Nirvana, Anastasia, Rahil, Tango, Quantum Blue, Ice, Graceful, Kibo, Barbara, Galactica Super Nova.

Одним з флагманів є 162-метровий Eclipse ("Затемнення").
1,2 млрд коштує така красуня.

Однак, її власнику цього виявилося замало і він набув ще й супер'яхту Luna, яка влетеле в 800 млн доларів. Її корпус здатний протистояти натиску крижин, а економічні дизелі дозволяють на одній заправці обігнути земну кулю.

Ще одним дивом є Sailing Yacht A, третій за величиною парусний корабель у світі. За своїм тоннажу цей восьміпалубний шедевр крупніше барков “Сєдов” і “Крузенштерн”, разом узятих.

Крім обов'язкових замків з дактилоскопічними датчиками, які роблять неможливим переміщення по яхті сторонніх, на ній, за деякими даними, є притулок вищої захисту, схоже за своїм призначенням на бойову рубку кораблів минулих епох.

Ці мегаяхти є цілими приватними имперями на океанських просторах, адже їх розміри воістину вражають. Ocean Victory, найбільша з яхт, коли-небудь побудованих в Італії, в ході візиту на свою історичну батьківщину повністю заступила собою собор Святого Марка у Венеції, викликавши неабиякий переполох серед влади та туристів.

Після того, як в хід пішли такі гігантські яхти, їх власники вирішили замислитись і одругих "блага", які полегшать їм життя. Як наприклад "кораблі підтримки". Міні-субмарина, запасний вертоліт, паливо та різний інвентар тепер все це можна завантажити на окрему платформу, яка супроводжує основний корабель.

З таким "арсеналом" можна місяцями не повертатися на берег і дрифтувати на хвилях в своє задоволення.

Нагадаємо, що яхта з Кличком загорілася посеред моря в Іспанії.

Не так давно повідомлялося, що на розкішній яхті патріарха Кирила засікли напівоголених дівчат