Якутський шаман Олександр Габишев вже на протязі 4 місяців йде уздовж далекосхідних трас в бік Москви. Саме звідти в 2021 році він повинен вигнати демона – президента Росії Володимира Путіна.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Шаман переконаний, що президент РФ є втіленням темних сил. І з ними зможе впоратися тільки справжній шаман.

Габишев за майже 2 тисячі кілометрів шляху зміг поспілкуватися з сотнями водіїв і навіть журналістів. Він розповідає, що негативно ставиться до насильства, а спілкування з людьми є частиною його місії і він має намір провести кілька нарад у великих містах регіону.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Невисокий чоловік у своїй подорожі везе за собою візок з своїми пожитками. Серед речей у нього збірна юрта, одяг і їжа. Так, він зазначає, що візок важить близько 100 кілограм.

"Я з Якутська, мені 51 рік. У мене є вища освіта, істфак Якутського державного університету, але за спеціальністю не працював. Був зварювальником, двірником – робітничі професії", - розповідає шаман.

Його супроводжує у дорозі Олександр з Сахаліну, який здійснює навколосвітню подорож автостопом. Однак, коли він зустрів шамана, то вирішив, що частину шляху вони пройдуть разом.

Перехожі здебільшого фотографуються і знімають мандрівника для соціальних мереж. Багато з них хочуть допомогти – хтось їжею, хтось грошима. Більшість водіїв підтримують політичні погляди Олександра і лають Путіна і уряд.

"Для мене відхід Путіна стане перемогою. Головне-перемогти демона, а люди з людьми самі розберуться. Знайдуться сильніші за медведєвих, знайдуться розумніші за них", - розповідає шаман.

Нагадаємо, астролог розповіла, чого чекати від зустрічі Путіна і Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Путін висунув Зеленському звірячий ультиматум з Донбасу.

Також Знай. ua писав, що розлючені харків'яни розігнали "шабаш" фаната Путіна.