Суд Польщі прийняв рішення екстрадувати на батьківщину В'ячеслава Вишневського, колишнього власника сумнозвісного російського торгового центру "Зимняя вишня". Про це повідомляється у прес-службі суду.

Справа Вишневського передали міністру юстиції, який ухвалить остаточне рішення екстрадиції. Бізнесмен був арештований у березні цього року за запитом російської влади. Він був оголошений у розшук за звинуваченням у дачі хабара начальнику інспекції Держбуднагляду Кемеровської області.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, що трагедія у ТЦ "Зимова вишня" російського міста Кемерово сталася 25 березня 2018 року. У результаті пожежі загинули 60 осіб, серед яких 37 дітей. Причиною займання називають замикання електропроводки на четвертому поверсі, де розташовувався кінозал. Діти, що згоріли живцем, не змогли вибратися через недбалість при плануванні аварійних виходів.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Вишневський став 15-м фігурантом масштабної кримінальної справи про пожежу. Потерпілими визнано понад 450 осіб, з яких 83 — родичі загиблих.

Нагадаємо, у Росії повторилася трагедія "Зимової Вишні".

Раніше Знай.uа повідомляв, у Росії спалахнув величезний гіпермаркет, рятувальники не справляються.

Також Знай.uа писав, від масштабної пожежі постраждало ціле місто під Києвом.