Американський актор-комік і сценарист, лауреат "Еммі" Арт Джонсон помер у віці 90 років у Лос-Анджелесі 3 липня. Про це повідомив з посиланням на представника артиста канал CNN.

При цьому Variety уточнює, що причиною смерті артиста стала серцева недостатність, що розвинулася у Джонсона після тривалого бою з онкологічними захворюваннями на рак сечового міхура, простати і лімфомою.

Артур Стентон Ерік Джонсон народився 20 січня 1929 року в Мічигані. Кар'єру почав на Бродвеї. У п'ятдесятих переїхав в Лос-Анджелес і почав зніматися в серіалах, на чому досяг успіху.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

У скарбничці покійного без малого 150 ролей, включаючи шоу: "Моя дружина мене причарувала", "Вона написала вбивство", "Головний госпіталь", "Команда "А", "Сутінкова зона", "Загублені в космосі", "Повітряний вовк", "Рожева пантера", "Альфред Хічкок представляє", "Вулиця Сезам", "Дюки з Хаззарда", "Острів фантазій", "Детектив Майк Хаммер", "Без розуму від тебе", озвучення мультфільмів.

Також Знай.иа писав, що у Києві серед білого дня намагалися вкрасти дитину на очах у матері.

Як повідомляв раніше Знай.uа, померла Ірина Цивіна, 55-річна зірка відома багатьом глядачам за такими серіалами, як "Татусеві дочки" та "Кадети".

Портал Знай.uа писав, що легендарний артист став вдівцем. Юрій Соломін втратив зіркову дружину.