Недалеко від рідного міста першої леді США Меланії Трамп – Севніци (Словенія) – була помічена її дерев'яна статуя. Меланія зображена в блакитному платті, в якому вона була присутня на інавгурації чоловіка. Пам'ятник, виконаний з дерева в стилі наївного мистецтва, відразу став приводом для жартів і глузувань в соціальних мережах. Юзери помітили "зумисну грубість при виконанні рис обличчя і фігури". Про це повідомляється на сайті столичної галереї Match.

Автор концепції – американський художник Бреда Дауні. Відзначається, що йому належить ідея скульптури, саму роботу виконував найманий працівник, який за допомогою бензопили втілив її в життя. Показ статуї – частина виставки Ta Eho ("Це Відлуння"), яка відкрилася в Любляні.

Багато американців знайшли схожість статуї Меланії Трамп зі Смурфеттой (героїня мультфільму "Смурфи"), назвали її химерної, потворним і ганебним. "Боже, залиште в спокої цю жінку, вона і так настраждалася в житті", "Не пощастило з чоловіком і ось на тобі, ще поставили пам'ятник, з-за якого хочеться вити", "Жах, я б на її місці подолу в суд", "Відразу видно, що скульптор вельми обдарований", "Так, я цілий день під враженням", – пишуть люди в коментарях.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Іванка Трамп вразила світ жіночною фігурою в стильному вбранні

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Меланія Трамп перетворилася в стару Меган Маркл.

Також портал "Знай.uа" писав, як живе Тіффані Трамп. Дочка всесильного президента вражає красою і простотою.