Буквально недавно принц Гаррі та його дружина Меган Маркл хрестили свого первістка Арчі. У мережі з'явилися перші фотографії з хрестин, при цьому досі невідомо, хто ж став хрещеними дитини. Однак є кілька припущень.

Британські ЗМІ пишуть, що першою претенденткою на роль хресної матері може бути няня принца Гаррі Тіггі Петтіфер, з якою він досі підтримує теплі стосунки.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Також у списку можливих хресних Іззі Мей, публіцист і близька подруга Меган і Чарльз ван Страубензи, шкільний друг молодого батька, у якого Гаррі був шафером на весіллі.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, Меган Маркл не бажає знайомити батька і його родичів зі своїм новонародженим сином Арчі. При цьому дружина принца Гаррі вже показала немовляти членам королівської сім'ї.

Як повідомляв портал Знай.uа, фігура Міддлтон змінилася не через дієт, а з-за стресу на тлі проблем в особистому житті. Чутки про те, що Кейт ревнує чоловіка до своїх подруг, виникають не на порожньому місці.

Також портал Знай.uа писав, що Меган Маркл і принц Гаррі оберігають сина від сторонніх очей, вони хочуть зберегти синові право на часту життя. А також пара відмовилася від титулів, їх первісток не буде принцом.