У віці 80 років пішов з життя актор, сценарист і режисер Володимир Златоустівський. Про це повідомив Союз кінематографістів Росії.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Златоустівський народився в 1939 році в Москві. Закінчив Театральне училище ім. Щукіна. З 1960 року почав зніматися в кіно. Артист найбільш відомий як виконавець пісні "Вічний вогонь" ("Від героїв минулих часів…"), яка звучить у фіналі картини "Офіцери" 1971 року.

Також Златоустівський виступив в якості другого режисера стрічки Володимира Рогова. Крім того, зіграв у фільмі епізодичну роль.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Він став режисером дев'яти сезонів "Повернення Мухтара", а також знімав сюжети для кіножурналу "Єралаш". Він причетний до зйомках таких фільмів, як "Колискова для чоловіків", "Поєдинок в тайзі", "Набат" та "Альфонс".

Раніше повідомлялося, що у Франції погиб легендарний оператор П'єр Ломм, який працював над такими відомими фільмами, як "Армія тіней", "Камілла Клодель" і "Сірано де Бержерак". Киноделу було 89 років.

У 1989 році Ломм отримав премію "Сезар" за талановиту роботу у фільмі "Камілла Клодель". У 1991 р. його знову удостоїли цієї престижної премії за фільм "Сірано де Бержерака" режисера Жана-Поля Раппено.

Нагадаємо, Україна втратила знамениту артистку.

Як повідомляв Знай. ua, страшний скандал розгорівся на похоронах відомої актриси.

Також Знай. ua писав, що пішла з життя легенда кіно.