Уродженка американського штату Північна Кароліна Алелия Мерфі (Alelia Murphy) стверджує, що дожила до похилого років завдяки вірі в Бога та активного способу життя. Про це повідомляє інформаційний портал NBC New York.

Мерфі відзначила свій 114-й день народження в колі родичів і друзів. На святі жінка з'явилася в ошатному жовтому платті і з тіарою на голові, але у візку. Її доглядальниця Наталія Мламбизо (Natalia Mhlambiso) розповіла журналістам, що іменинниця все життя дотримувалася правильного харчування і займалася спортом.

"Вона приймає тільки вітаміни і ліки для своєї щитовидної залози", - стверджує 50-річна Нефер Нехет.

Ніякої гіпертонії, діабету тощо. Мерфі - великий шанувальник першого президента-афроамериканця Барака Обами.
За словами жінки, з юних років треба намагатися вести здоровий спосіб життя: багато рухатися і правильно харчуватися.

"Будьте з молодості активними і їжте здорову їжу, а з віком продовжуйте в тому ж дусі - ось у чому секрет", - підкреслила Мламбизо, яка відвідує Мерфі двічі в тиждень.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще
Навіть у такому похилому віці Мерфі веде досить активний спосіб життя. Вона влаштовує вечірки з друзями, займається спортом і правильно харчується. При цьому жінка ніколи не вживала алкоголь, але завжди любила солодощі.

"Вірте в Бога і будьте порядною людиною", - додала Мерфі, пояснюючи запорука її довголіття.

Близькі помітили, що вона ніколи не пила алкоголь, проте дуже любить морозиво, шоколад і газовану воду. Зараз американка живе з помічницею і однією з її онучок.

Нагадаємо, Іванка Трамп вразила світ жіночною фігурою в стильному вбранні

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Меланія Трамп перетворилася в стару Меган Маркл.