Шанувальники герцогині помітили на її шиї оригінальний ланцюжок. Невгамовні "завалили" дизайнера, який створив королівську прикрасу, замовленнями.

Герцогиня Сассеська Меган вийшла у світ, надівши маленьке намисто австралійського дизайнера, і обрушила інтернет-сайт бренду. Про це повідомляє сайт Now to love.

Днями Меган Маркл відвідала тенісний турнір. Вона наділа на шию маленький ланцюжок з кулоном у вигляді літери "А". Вона позначає першу букву імені сина герцогині Арчі.

Меган Маркл - дружина принца Гаррі

Шанувальники актриси дізналися, що кулон належить австралійській дизайнерці Еммі Свенн і "засипали" її сайт магазину Verse Fine Jewellery замовленнями на аналогічні прикраси. Через неймовірну кількість відвідувачів сайт "впав".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Принц Гаррі і Меган Маркл

Сама дизайнер зазначає, що не знайома з герцогинею особисто, але є прихильницею королівської сім'ї. Також Свенн зазначила, що намисто, помічене на шиї герцогині, коштує 590 доларів (15 350 грн).

Нагадаємо, Меган Маркл зробила несподівану заяву щодо майбутньої дитини.

Як повідомляв портал Знай.uа, Меган Маркл постійно намагається вийти з-під контролю монаршої сім'ї і зробити хоч щось по-своєму. Проте пильна королева Єлизвета II зробить все можливе, щоб зберегти багатовікові короліські традиції та правила.

Також Знай.ua писав, Меган Маркл планує народжувати свого первістка будинку, а не в лікарні.