У російському місті Єкатеринбурзі студентка Уральського федерального університету зомліла на зустрічі з президентом Путіним.

Як повідомляється, дівчині стало погано під час зустрічі з Путіним, яка проходила у форматі запитання-відповідь. Президент РФ попросив допомогти студенці, але сам не встав.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Пізніше місцеві журналісти повідомили, що студентам Уральського університету довелося чекати Путіна 5 годин у закритому приміщенні, так як з будівлі їх не випускали силовики.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Дана подія викликало бурхливу реакцію з боку користувачів.

"Як зазвичай на 105 годин запізнився, а людей тримали щоб народ не зливався..", "Просто не всі можуть витримати потоки маразму від старого... От і впала дівчинка, коли він свою чергову ахінею поніс", "Мені погано від одного виду цього діяча...", - пишуть у коментарях до посту.

Нагадаємо, Порошенко на мітингу диким способом загіпнотизував свою секту.

Раніше Знай.uа повідомляв, посол яскраво анонсував зустріч Зеленського з Трампом.

Також Знай.uа писав, Зеленський передбачив статус російської мови на Донбасі.