Президент РФ Володимир Путін заявив, що не варто порушувати кримінальну справу проти грузинського журналіста Георгія Габунії, який облаяв його у прямому ефірі, оскільки це буде "багато честі" для нього.

Про це він заявив, коментуючи ініціативу російських парламентарів порушити кримінальну справу стосовно грузинського журналіста, пишуть росіькі ЗМІ.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Багато честі - порушувати проти таких кримінальні справи. Нехай говорить далі", - заявив Путін.

Також він висловився проти санкцій, які хотіла ввести Держдума проти Грузії.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Ну ось один вийшов, щось бовкнув, зображуючи із себе щось, про нього раніше ніхто не знав, а зараз всі говорять, ну в цьому сенсі домігся свого. Ну відсторонили його на два місяці, він поїхав на відпочинок, потім прийде, продовжить роботу. Але є люди, які в Грузії протестують проти цього", - сказав російький президент.

Нагадаємо, грузинський телеведучий обклав матом Путіна у прямому ефірі.
7 липня ведучий програми "P.S" на телеканалі "Руставі 2" Георгій Габуніа у прямому ефірі нецензурно облаяв Путіна, нагадавши йому таким чином, що він є лідером держави-окупанта.

Як повідомляв портал Знай.ua, на лайливі слова грузинського журналіста в сторону Путіна відреагували політики

Також Знай.ua писав, в Британії зробили стейк із Путіна