Компанія Nike опублікувала відео під назвою Stop At Nothing (Не зупиняйся ні перед чим) з жінками, які стали чемпіонками у різних видах спорту.

Рекламний ролик опубліковано на офіційному каналі Nike у соціальній мережі YouTube.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Компанія Nike зібрала 11 чемпіонок у новому ролику авторства Wieden + Kennedy. Серед спортсменок, які знялися відео - Беатріче Віо (21 рік), італійська фехтувальниця з інвалідністю, яка в 11 років перенесла менінгіт і залишилася без ніг і рук. Вона стала першою фехтувальницею паралімпійською чемпіонкою Європи, світу та Олімпійських ігор, яка виграла ці титули з протезами рук.

Також у ролику з'явилися футболістки Сара Гама і Бенедетто Чигбола, баскетболістка Ілларія Паезера, бігунки Айомиде Фолорунсо, Рафаэоа Лудуко, Марія Бенедикта Чигболу і Либания Гренот, фехтувальниця Росселла Фіамінго, мотогонщиця Кіара Фонтанези та балерина Валентина Верниа склали їй кампанію.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Неймовірне відео про силу волі, свободу бути іншою і можливості, які обмежені тільки твоїм розумом. Цим жінкам не потрібно сідати на чоловіче обличчя, щоб змінювати цей світ.

Нагадаємо, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Як повідомляв портал Знай.ua, Топ Forbes: названі найбільш високооплачувані зірки світу.

Також Знай.ua писав, Зеленський видав указ про поліпшення доступу до мобільного інтернету.