У Лондоні автомобіль протаранив в групу людей, в результаті чого постраждало щонайменше семеро пішоходів.

Аварыя сталась на південному заході у столиці Великобританії.

Про це повідомляє видання Daily Star.

За даними джерела, інцидент стався біля готелю в районі Баттерсі близько 23:15 за місцевим часом. На місце події виїхала поліція, три людини були затримані за підозрою в замаху на вбивство і ще четверо - за порушення громадського порядку.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

У одного з постраждалих за=ламана нога, його забрала карета швидко до лікарні.

Наголошується, що інцидент не розглядається як терористичний акт.

Раніше повідомлялося, що у Лондоні екскурсійний катер з туристами в суботу 6 червня врізався в Вестмінстерський міст. В результаті аварії ніхто не постраждав. Міст тимчасово закрили. У поліції зазначають, що інцидент не пов'язаний з тероризмом.

РБК-Україна писало, що в турецькому Стамбулі пасажирський автобус врізався у пішоходів. Три людини отримали травми в результаті події.

Нагадаємо, 14 липня, на Миколаївщині сталсь моторошна ДТП. Автомобіль ВАЗ протаранив групу велосипедистів, травмовано шестеро дітей, які зараз знаходяться в медичних закладах.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Дніпрі авто протаранило карету швидкої допомоги, яка везла дитину.

Також портал Знай.ua писав, що у Львові друга "Зайцева" спровокувала ДТП та намагалась накивати п'ятами.