У Російському місті Саратові літак авіакомпанії "Саратовські авіалінії" був змушений здійснити аварійну посадку. На борту лайнере перебували більше сотні людей, які опинилися за крок до смерті.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Літак Як- 42 екстрено приземлився через те, що відмовила гідросистема. На борту перебувало 111 пасажирів та кілька членів екіпажу. У мережі також з’явилися відео того, як літак викотився за злітну смугу в Саратові. Відомо, що ніхто з людей не постраждав.

Лайнер прямував з Сургуту. Зараз на місці працюють спецслужби, подробиці події з’ясовуються.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Варто додати, що в аеропорту "Шереметьєво" в Росії, Москві, аварійну посадку довелося зробити Airbus A320 авіакомпанії Air Astana. Відомо, що літак був змушений здійснити аварійну посадку. Причиною стало те, що спрацював датчик відмови реверсу двигуна.

Літак в Шереметьєво
Літак в Шереметьєво

Рейс Airbus A320 здійснив аварійну посадку після того, як спрацював датчик про нього. Перед тим, як літак вимушено приземлився в аеропорту Шереметьєво мобілізували всі оперативні служби.

Нагадаємо, що під Харковом впав військовий літак: нові фото змусили копів терміново почати розслідування.


Також Знай.ua писав, спливла правда про НП на підводному човні Путіна: заживо згоріли 7 капітанів першого рангу.