Вертоліт Robinson здійснив жорстку посадку в районі села Панське в підмосковному Солнечногорську, що в Російській Федерації. В результаті невдалого приземлення загинув чоловік, який був близьким другом і в значній мене наставником президента Росії Володимира Путіна, повідомляє Politeka.

Тепер про це сурмлять всі російські ЗМІ.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Розбився друг Путіна

Відомо, що на борту було двоє людей, обоє - загинули. Кілька хвилин тому журналістам вдалося з'ясувати особу одного з загиблих. Ним виявився Ігор Нікітін, голова Об'єднаної Федерації надлегкої авіації Росії. Він навчав Президента РФ Володимира Путіна керувати надлегким повітряним судном - дельталетом. Особа другого пасажира, який перебував у гелікоптері, встановлюється.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Розбився друг Путіна

Розбився друг Путіна

Відомо також, що вертоліт вилетів з аеродрому Шевліно і впав у Підмосков'ї. Кадри з місця катастрофи просто вражають - моторошне видовище.

Нагадаємо, що Європа терміново звернулася до Путіна

Як повідомляв Знай. ua, російський літак вирішив випробувати пасажирів на міцність

Також Знай. ua писав, одіозний експрезидент помер у муках