Американські розробники Skyworks Global і Scaled Composites представили революційний бойовий винтокрил VertiJet.

Винтокрил, розроблений на основі проекту швидкісного апарату Heliplane, буде використовуватися для розвідки, спостереження і транспортування вантажів. Бойова машина зможе виконувати вертолітний зліт, вертикальний зліт і посадку, політ у режимі висіння і горизонтальний.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

VertiJet отримає несучий гвинт, два двигуна і хвостовий стабілізатор на двох балках. Апарат може розвивати швидкість до 644 км/год і нести вантаж масою до 454 кг

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, військовослужбовець ЗСУ Єгор Акулінін опублікував у мережі відео участі у популярному челленджі, однак зробив це по-своєму.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Москві проходить акція з вимогою допустити незалежних кандидатів на вибори у міську думу, які відбудуться 8 вересня.

Також портал Знай.ua писав, Путінські бомбардувальники нахабно атакували кораблі в Чорному морі.