Біологи знайшли аномально велику медузу біля узбережжя Великобританії. Про новини повідомляє The Mirror. Бочкову медузу дайвери виявили близько англійського графства Корнуолл.

Її розміри вразили навіть досвідчених фахівців. Медуза була чи не вдвічі більше за людину.

Очевидно, підібралася так близько до берега, щоб поніжитися в теплих водах. І ближче до осені її, швидше за все, викине на берег.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Наголошується, що знаходитися і плавати поруч із такими медузами, як цей гігант, повністю безпечно, адже діжкові медузи не жалять людей.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Біолог Ліззі Дейлі (Lizzie Daly), яка в рамках благодійної кампанії Wild Ocean Week (Тиждень Дикого Океану) займалася дайвінгом в прибережних водах Корнуелла, виявила медузу розміром з неї.

Біологи припускають, що гіганта вимиє на берег влітку або восени. Зазвичай бочкові медузи завдовжки до 90 см і важать не більше 35 кілограмів. Ці тварини цілком безпечні для людини.

Нагадаємо, що з Одеси тікають туристи: чорні пляжі та сморід з моря, такого іще не було, - відео

Раніше портал Знай.ua писав, що людство вимре через 30 років: вчені стривожили світ моторошним прогнозом