У Черлябинской області син депутата місцевого районного зібрання від путінської партії Єдина Росія Ільфата Імангулова Руслан насмерть збив двох пішоходів.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, 21-річний мажор розігнався на своєму дорогому авто Toyota Mark II до 200 км/год. Хлопець не зміг впоратися з керуванням і в'їхав на зустрічну смугу, а потім на тротуар. Він збив 49-річного чоловіка та його 58-річну дружину, які згодом померли.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Журналісти відзначають, що за останній рік Імангулова-молодшого 47 разів штрафували за порушення ПДР. Проти нього порушено кримінальну справу за статтею "Порушення ПДР, що призвело через необережність до смерті двох і більше осіб". За підсумками судових розглядів син депутата може отримати термін до семи років.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, кандидат від "Слуги народу" прогоріла на багатомільйонній угоді з Росією.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Львівщині некерована машина розчавила жінку.

Також портал Знай.ua писав, Зеленський за кермом Tesla терміново звернувся до українців.