Творець улюбленого в усьому світі шоу "Холостяк" Майк Флейс вляпався в жорстокий і гучний скандал. Дружина продюсера звинувачує його у побитті, яке сталося через новину про вагітність.

Цю інформацію повідомляє Variety.

Дружина Флейса Лора Кеппелер розповіла, що творець "Холостяка" погрожував їй цілий місяць і просив зробити аборт. У відповідь на відмову Лори Майк дуже розлютився і побив дружину.

Творець шоу Холостяк Майк Флейс побив дружину

Лора і Майк виховує 4-річного сина Бена, який, до речі, став свідком нападу Майка на дружину.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Кожен день він вимагав, щоб я зробила аборт. Коли ми одружилися, мені було 26, а йому 50. У нього не було дітей, і він вирішив, що спадкоємця буде достатньо. Але я завагітніла вдруге, і почалося справжнє пекло... Коли Майк напав на мене, в сусідній кімнаті знаходився наш син Бен. Він все чув і прибіг на шум". Лора Кеппелер

Видання зазначає, що постраждала від рук чоловіка Лора Флейс звернулася до суду для заборони Майку наближатися до неї і дитини.

Як повідомляв портал Знай.uа, Іраклі Макацарія знайшов молоду наречену. У мережі з'явилися фотографії пари.

Також портал Знай.uа писав, що колишня Узєлкова несподівано заговорила про Іраклі Макацарие.