Туристи з Великої Британії зловили маленького восьминога і пограли з ним. Однак це виявилася одна з найнебезпечніших істот на планеті - синьокільчастий восьминіг.

Про це пише Daily Star.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Британський рибалка ледь не загинув від гри зі смертоносною істотою. Жителі Великобританії Росс Сондерс і Джонпол Леннон, а також хлопець з Німеччини, чиє ім'я не називається, рибалили у місті Бандарберг, що в Австралії. Вони випадково спіймали на вудку маленького восьминога. Він сподобався Джонполу і молодий чоловік захотів фотографію з мешканцем океану у себе на руці.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За словами хлопців, вони запитали, що знаходяться поруч з ними людей, чи небезпечний восьминіг. Однак їм сказали, що жодної шкоди він не завдасть. Тоді один британців спробував покласти створіння на руку до Джонполу і сфотографувати його. А Росс знімав весь процес на відео, яке потім опублікував у Facebook. Після того як фото і відео були зроблені, друзі відпустили восьминога назад у воду.

Пізніше туристи дізналися, що тримали в руках синьокільчастого восьминога, який ледь не вбив їх. Краплі його отрути досить, щоб убити двадцять п'ять дорослих людей. Кількість небезпечної речовини, достатнього для смерті однієї людини, що поміщається на головку шпильки.

Geplaatst door Ross Saunders op Vrijdag 12 juli 2019

Протиотруту від укусів синьокільчастого восьминога немає, і їх атаки на людей часто закінчуються летальним результатом для останніх. Складнощі у порятунок постраждалих додає те, що укуси таких мешканців океану нерідко безболісні й жертва дізнається про них лише з появою перших симптомів.

Нагадаємо, що вчений знайшов живого прибульця під час розкопок.

Як повідомляв портал Знай.uа, українці впіймали чупакабру: дивне створіння перелякало до нервового зриву, ось як виглядає ця тварюка, відео.

Також портал Знай.uа писав, що в Єгипті близько стародавньої Олександрії виявили церкви IV століття.