Недалеко біля острова Горгона поряд з Тосканою в Італії вертоліт Robinson R66 з людьми на борту впав просто у море. Про катастрофу повідомляє місцеве видання LivornoToday.

Трагедія сталася в понеділок, 22 липня, близько 18:00. Вертоліт з невідомих причин зазнав аварії і впав у Середземне море.

За попередніми даними, на борту знаходилася пара з Росії. Як повідомляється, чоловік і жінка - за попередніми даними, громадяни Росії.

Читай Знай.ua в обновленном чате Viber! Присоединяйтесь!

Вертоліт вилетів з приватного майданчику біля озера Комо в північній частині Італії і прямував в Порто-Черво, Сардинія. О 17:00 в диспетчерський пункт надійшов тривожний сигнал, про те, що на борту літального апарату виникла проблема.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Вертоліт Мі-8MSB
Вертоліт Мі-8MSB

На місце аварії у Середземному морі прибув патрульний катер з водолазами та екстрені служби. Тіло жінки виявили в кабіні вертольота і доставили в порт Ліворно, а пошуки власника наразі тривають.

Повідомляється, що рятувальникам поки вдалося виявити тіло чоловіка. У виданні зазначають, що воно, по всій видимості, належить пілотові. На місці працюють водолази. Згідно з повідомленнями рятувальників, впізнаним тілом було тіло пілота.

Нагадаємо, що українку Інну Скибенко визнали винною у вбивстві 14-місячної дівчинки в дитячому саду в Ізраїлі і засудили до тривалого тюремного ув'язнення.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Японії в місті Кіото невідомий підпалив аніме-студії Kyoto Animation.

Також портал Знай.uа писав, що на популярному курорті в Кирилівці сталася трагедія, в басейні потонула дитина.