Як виявилося, і тваринам не чужі сексуальні домагання. Дослідники засікли на далекому острові в Індійському океані, де тюлені намагаються зайнятися сексом з королівськими пінгвінами.

Ссавці, які в багато разів більші птахів, були зняті на відео під час спроби злучитися з пінгвінами. Задовольнивши свої сексуальні бажання, вони зазвичай відпускають пінгвінів, але один з нападів закінчився дуже трагічно – тюлень убив і з'їв птицю після того, як поглумився над нею.

Вчені пильно стежать за дикою природою на острові Маріон, і зазвичай стають свідками рідкісної і незвичайної поведінки тварин. Поки така поведінка було помічена вперше ще в 2006-му році, недавня серія нападів тюленів на пінгвінів передбачає, що акти стають все більш поширеними.

«Чесно кажучи, я не очікував, що наше спостереження за тваринами дасть результати подібні до того, що ми бачили в 2006-му році. Я був впевнений, що подібне ніколи не повториться, а тим більше, стане масовим явищем», – заявив Ніко де Брейна з Науково-дослідного інституту ссавців в Університеті Преторії, Південна Африка.

Відомо, що на відео актів сексуального насильства тюлені діють однаково: захоплюючи пінгвіна, притискають до землі і починають фрикційні руху. Спроби ссавців злягтися з птахами тривали не довго від двох з половиною до шести хвилин. Тоді тварини трошки відпочивають повторяють насильство. В середньому злягання складає п'ять хвилин.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Всі напади на пінгвінів були здійснені тюленями-самцями, підлогу птахів невідомий. Експерти припускають, що це, можливо, наслідок засвоєного поведінки, тому що інциденти сталися з різними особинами морських котиків.

Вчені стверджують, що інциденти будуть тривати, однак причини дивної поведінки тварин їм невідомі. Наразі вчені встановлюють версії насильства. На думку дослідників, тюлені можуть бути сексуально недосвідчені або розчаровані, а можливо, їх дії – просто акт агресії.