Буквально днями над російською столицею перехожі помітили "дуже дивні вогники".

Так, експерти, які займаються питаннями міжпланетної безпеки і аналізом діяльності ворожих інопланетних прибульців, прийшли до тривожного висновку. За словами експертів, над Москвою помітили прибульців з планети смерті Нібіру.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Нібіру готується до вторгнення. Над Москвою було знято диверсійну групу. При чому не просто над Москвою, а над Кремлем, місцем, звідки править президент Російської Федерації Володимир Путін. Викравши президента Росії, Планета Х завдала безкомпромісного удару по організації оборони", - сказали експерти в області міжпланетної безпеки.

Нібіру
Нібіру

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Експерти переконані, що під диверсію потрапив не тільки президент Росії, але й інші важливі члени уряду.

Таким чином, за словами фахівців, Росія в даний час залишилася без правлячої верхівки. Президент випарувався! На думку експертів, для прибульців прийшов найкращий момент для атаки на Росію. Як відомо, загадкова планета Нібіру не планує брати полонених, а, отже, якщо вторгнення не зупинити, то всю Росію буде знищено.

Нагадаємо, боєголовка Нібіру: прибульці над США провели збройні випробування — заради порятунку Зони 51.

Як повідомляв Знай.uа на Землю впав невідомий "подарунок" з космосу: з Нібіру передали "привіт" людству.

Знай.uа писав, на кордоні з Росією розпочалася Третя світова війна: нова зброя зітре з лиця землі за секунду.