У Росії, в місті Ростов-на-Дону, чоловік та жінка не змогли втриматися й зайнялися коханням просто посеред білого дня у парку.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Інцидент стався людному парку імені Островського, який розташований у центрі міста. Очевидці не змогли пройти повз такої картини й зняли інтимний процес на відео. Відповідний ролик опублікували в соціальних мережах.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Та на кадрах з ролика чітко видно, як пара зі спущеними штанами.

Зазначимо, що відомий гінеколог Сергій Бакшеєв у ексклюзивному інтерв'ю Clutch розповів, як ставиться до випадкових статевих зв'язків. Так, спеціаліст, розповідаючи про методи запобігання, згадав про практику відносин на одну ніч.

"У нашій країні існує культура "клубного" сексу, і в цьому нічого поганого немає. Я вважаю, що це певний етап дорослішання нашої країни, період накопичення сексуального досвіду, що для молодих людей є абсолютною нормою. Але вони повинні розуміти, що випадковий статевий контакт — це не погано, а ось захворіти на ВІЛ-інфекцію — це назавжди". — коментує лікар.

пара
пара

Крім ВІЛ, гінеколог також згадав і інші неприємні наслідки випадкового сексу, такі як незапланована вагітність та захворювання, що передаються статевим шляхом. Саме тому так важливо знати про методи контрацепції й вчасно проходити діагностику.

Нагадаємо, будеш струнка, як Аніта Луценко: дієтолог "Зважених та щасливих" Світлана Фус розробила унікальне меню для українок.

Раніше Знай.uа повідомляв, Комаровський розвіяв головний міф про гігієну: "Чистота заважає всім, особливо дітям".

Також Знай.uа писав, простий тест дозволить дізнатися точну дату смерті: зловісне відкриття вчених змусило світ збожеволіти.