Так, після трагедії в Іркутській області, глава Росії прийняв дивне і безглузде рішення. Як повідомляє Politeka, відеоролик у своєму мікроблозі Twitter показав російський прихильник Дмитро Смирнов. Він називає себе журналістом кремлівського пулу".

Володимир Путін
Володимир Путін

"Я думаю, що всім сподобається": Путін зустрівся в Кремлі з сім'ями з дітьми, потерпілими від повені в Тулуні. Вони відправляться на відпочинок в пансіонат адміністрації президента в Дагомисі, але перед цим їм покажуть Москву і Пітер. Путін запросив всіх на військово-морський парад", — йдеться у підписі до відео.

Після чого користувачі соцмережі розгнівалися, обурювалися в коментарях до посту Смирнова, відзначили, що Путін як ніби живе на іншій планеті і втратив зв'язок з реальним світом. Також люди критикували президента Росії за відкритий цинізм, адже постраждали від потопу в Іркутській області не тільки ті люди, яких покликали для показуху в Кремль.

Володимир Путін, президент РФ
Володимир Путін, президент РФ

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Юзери писали: "Постраждали десятки тисяч, а порадують лише п'ять сімей", "Показуха! Недолуга,тупа,цинічна! ", "А потім вони куди повернутися? За час відпочинку їм нові будинки побудують?", "Вибачте за запитання. А він взагалі в своєму розумі?".

Нагадаємо, раніше опубліковано фото "ліквідації" Путіна великим планом, мережа кипить

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Москві хоч хтось дав відсіч спецназу: ОМОН з жахом відступив через запеклий опір

Також Знай.uа" писав, що у Путіна підгоріла п'ята точка: Україна планує видобувати газ у анексованого Криму