В одній з квартир столиці Росії - Москви, виявили моторошну знахідку. У валізі було тіло по-звірячому вбитої блогерки, яку звали Катерина.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Катерина навчалася в медичному університеті й вела блог в соцмережах. Її аудиторія в Instagram становила приблизно 80 тисяч осіб. Дівчина розповідала про навчання і подорожі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Вона жила в орендованій квартирі у Москві. Родичі дівчині забили на сполох, тому що Катерина декілька днів не виходила на зв'язок. Власник орендованої квартири приїхав до дівчини на прохання її родини. Саме він виявив у помешканні тіло блогерки з перерізаним горлом, воно було запхнуте у валізу.

Повідомляється, що поліція допитала хлопця вбитої, який бачив її востаннє у п'ятницю, 26 липня. Наступного дня вона перестала виходити на зв'язок.

Варто зазначити, що тиждень тому Катерина повернулася В Москву з подорожі на грецький острів Корфу. За словами подруг, дівчина останнім часом дуже змінилася: стала одягатися в брендовий одяг, відвідувати дорогі ресторани. причиною цього стало те, що у дівчини з'явився новий заможний залицяльник. Заради нього вона й покинула хлопця, з яким зустрічалася раніше.

Окрім того, Катерина часто писала у своєму блозі про заздрісників, які псують її життя. Зараз правоохоронці встановлюють всі обставини трагедії.

Нагадаємо, що одесит загинув біля берегів Африки, місто у сльозах: бувалий моряк і справжній патріот.

Як повідомляв Знай. ua, трагічно пішла з життя зірка фільму "Брестська фортеця": все сталося під час весільної подорожі.

Також Знай. ua писав, що трейлер російського серіалу "Чорнобиль" зганьбився своїми ляпами: сучасні номерні знаки, електрички і невміла акторська гра.